Laatu

LAADUKKAASTA RAAKA-AINEESTA LAADUKKAITA TUOTTEITA

Nevalan Perunalle myönnettiin ISO14001 ja ISO2200 laatusertifikaatit kesäkuussa 2014. Sertifioidut laatustandardit kertovat kaikille yrityksemme sidosryhmille ja yhteistyökumppaneillemme, että panostamme elintarviketurvallisuuteen ja ympäristöön jatkuvasti.

Tuotteemme valmistetaan puhtaasta kotimaisesta raaka-aineesta

Nevalan Peruna käyttää kaikissa tuotteissaan huolella valikoitua, tarkastettua perunaa. Perunat ovat joko itse viljeltyä tai sopimusviljelijöidemme viljelemää puhdasta kotimaista perunaa. Sen ansiosta löydämme aina jokaiselle valikoimamme tuotteelle sopivimman lajikkeen ja jokainen valmistamamme tuotepakkaus voidaan myös jäljittää peltolohkolle saakka. Koska haluamme tarjota lähiruokaa, suosimme tuotannossamme lähialueen sopimusviljelijöiden kasvattamaa perunaa.

Hyvät ja laadukkaat tuotantotekijät

Meidän tärkein laatukriteeri on asiakkaan tyytyväisyys. Laatutasoa ja asiakastyytyväisyyttä seuraamme asiakkailta saaduista palautteista sekä säännöllisten auditointien avulla. Me toimimme Etelä-Pohjanmaalla Isojoella, jossa meillä on käytössä modernit ja nykyaikaiset tuotantotilat ja -linjastot. Optiset lajittelijat varmistavat huippulaadun ja ammattitaitoiset työntekijämme viimeistelevät korkealaatuiset tuotteet vuoden jokaisena päivänä.

Toimimme erittäin ympäristöystävällisesti

Olemme vahvasti sitoutuneet kiertotalouteen ja perheyrityksenä luotamme kestävään kehitykseen. Edellytämme hyvää viljelykäytäntöä ja ympäristömääräysten noudattamista. Toiminnassamme käytetään EKO- sähköä, sen lisäksi olemme optimoineet kaikki kuljetukset. Hyödynnämme prosessissamme eri vuodenaikoja tehokkaasti ja pyrimme tuotannossa kierrättämään kaiken mahdollisen.

Meidän tuotteissamme onkin erittäin pieni hiilijalanjälki.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti

Käytämme itse viljeltyä tai lähialueen sopimusviljelijöidemme perunaa. Se varmistaa tuotteidemme korkean laadun sekä nopean ja joustavan tuotannon ja toimitukset.

Koska pystymme valmistamaan myös pieniä erikoiseriä, voimme valmistaa asiakkaillemme räätälöityjä tuotteita. Pidämme hyvää huolta siitä, että kehityksemme on kestävää. Pidämme hyvää huolta myös asiakkaistamme, josta osoituksena monia pitkäaikaisia asiakassuhteita. Jatkuvan tuotekehityksen lisäksi suunnittelemme jatkuvasti uusia prosesseja ja toimintatapoja. Haluamme osaltamme varmistaa, että tulevaisuudessakin voi nauttia puhtaasta suomalaisesta perunasta valmistettavia herkullisia ja helppokäyttöisiä jatkojalosteita.