Perunat kuuluvat alkupalapöytään. Nevalan Perunan Pariisinperunat helpottavat alkupalapöydän kokoamista. Valmiiksi kypsät perunat voit tarjota lämmitettyinä tai kylminä, ihan kuinka haluat. Sitruunaiset yrttiperunat sopivat niin lihan, kalan kuin kanankin kanssa nautittavaksi.

Ingredients
- 700 g Nevalan Perunan Pariisinperunoita
- 75 g voita yhden sitruunan puristettu mehu
- suolaa myllystä maun mukaan
- 1 dl persiljaa hienonnettuna
- muutama lehti salviaa hienonnettuna
- [caption id="attachment_1681" align="alignnone" width="205"] Pariisinperuna 700 g[/caption]
Instructions
- Höyrytä perunat tai kiehauta kuumassa vedessä, valuta.
- Sulata voi ja lisää perunoiden joukkoon.
- Purista joukkoon sitruunan mehu.
- Mausta suolalla ja hienonnetulla persiljalla ja salvialla.
- Sekoita tasaiseksi. Tarjoa alkupalapöydässä.