Kategoriat
Pariisinperuna Salaatit

Sitruunaiset yrttiperunat alkupalapöytään

Perunat kuuluvat alkupalapöytään. Nevalan Perunan Pariisinperunat helpottavat alkupalapöydän kokoamista. Valmiiksi kypsät perunat voit tarjota lämmitettyinä tai kylminä, ihan kuinka haluat. Sitruunaiset yrttiperunat sopivat niin lihan, kalan kuin kanankin kanssa nautittavaksi.

Sitruunaiset yrttiperunat alkupalapöytään

Perunat kuuluvat alkupalapöytään. Nevalan Perunan Pariisinperunat helpottavat alkupalapöydän kokoamista. Valmiiksi kypsät perunat voit tarjota lämmitettyinä tai kylminä, ihan kuinka haluat. Sitruunaiset yrttiperunat sopivat niin lihan, kalan kuin kanankin kanssa nautittavaksi. Pariisinperuna Sitruunaiset yrttiperunat alkupalapöytään European Print This
Serves: 4-5 Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 700 g Nevalan Perunan Pariisinperunoita
  • 75 g voita yhden sitruunan puristettu mehu
  • suolaa myllystä maun mukaan
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • muutama lehti salviaa hienonnettuna
  • [caption id="attachment_1681" align="alignnone" width="205"] Pariisinperuna 700 g[/caption]
  •  

Instructions

  1. Höyrytä perunat tai kiehauta kuumassa vedessä, valuta.
  2. Sulata voi ja lisää perunoiden joukkoon.
  3. Purista joukkoon sitruunan mehu.
  4. Mausta suolalla ja hienonnetulla persiljalla ja salvialla.
  5. Sekoita tasaiseksi. Tarjoa alkupalapöydässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen + 7 =