Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti on ihanan helppotekoinen, mutta tyylikäs ja erittäin maistuva salaatti.
Hyödynnä Nevalan Perunan kypsiä pariisinperunoita ja valmistat salaatin muutamassa minuutissa.

Ingredients
- Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti:
- 700 g Nevalan Kypsät Pariisinperunat
- 375 g mozzarellapalloja
- 150-200 g sitruunapestokastiketta
- 200 g miniluumutomaatteja
- rucolaa
- Voit käyttää valmista sitruunapestokastiketta.
- Jos haluat tehdä sen itse, tässä ohje.
- Sitruunapestokastike:
- 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- 1 ruukku basilikaa
- 30 g parmesaanijuustoa
- mustapippuria myllystä
- (suolaa myllystä)
- ripaus suolaa
- ½ hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste
- [caption id="attachment_1681" align="alignnone" width="205"] Pariisinperuna 700 g[/caption]
Instructions
- Poista Pariisinperunat pakkauksesta ja laita kulhoon.
- Laita joukkoon valutetut mozzarellapallot ja lisää sitruunapestokastike ja puolitetut miniluumutomaatit.
- Sekoita ainekset sekaisin ja koristele salaatti rucolalla.
Sitruunapestokastike:
- Laita kaikki pestokastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai pienellä leikkurinterällä hienoksi kastikkeeksi.
- Tarkista maku.
- Rouhi joukkoon tarvittaessa suolaa.