Illanistujaisten juhlakausi on käynnistynyt. Syksyn pimenevät illat ovat mitä parhainta aikaa kutsua ystäviä koolle ja valmistaa pientä purtavaa. Kirkas perunasalaatti on ruokaisa ja maistuu erilaisten leikkeleiden, savustetun kalan ja lihaleikkeleiden kanssa. Salaatti sopii toki mainiosti myös kevään juhlahetkiin.

Ingredients
- 700 g Nevalan Kypsät Perunaherkut Pariisinperuna
- 1-2 punasipulia
- 5 isoa kaprista
- ½ dl oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
- ½ ruukkua lehtipersiljaa
- ½ ruukkua tilliä
- 2 rkl omenaviinietikkaa
- suolaa myllystä
- Pinnalle:
- rucolaa
- [caption id="attachment_1681" align="alignnone" width="205"] Pariisinperuna 700 g[/caption]
Instructions
Laita Nevalan pariisinperunat kulhoon.
Hienonna joukkoon punasipulit ja kaprikset.
Valuta sekaan oliiviöljy.
Rouhi mausteeksi mustapippuria.
Hienonna lehtipersilja ja tilli ja sekoita joukkoon yhdessä omenaviinietikan kanssa.
Rouhi joukkoon vielä hieman suolaa myllystä.
Laita salaatti tarjoilukulhoon ja koristele rucolalla.