Kategoriat
Pariisinperuna Reseptit

Rosolli

Rosolli kuuluu joulupöytään, kuten monilla myös erilaisiin pitopöytiin. Sen valmistus saattaa tuntua työläältä, mutta nyt voit oikaista. Lopputulos on tyylikäs ja näyttävä ja maku yhtä ihana kuin aina. Hyödynnä Nevalan perunan kypsät ja sellaisenaan käyttövalmiit pariisinperunat tähän rosolliin.

Rosolli

Rosolli kuuluu joulupöytään, kuten monilla myös erilaisiin pitopöytiin. Sen valmistus saattaa tuntua työläältä, mutta nyt voit oikaista. Lopputulos on tyylikäs ja näyttävä ja maku yhtä ihana kuin aina. Hyödynnä Nevalan perunan kypsät ja sellaisenaan käyttövalmiit pariisinperunat tähän rosolliin. Pariisinperuna Rosolli European Print This
Serves: 6-8 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 700 g Nevalan peruna kypsät perunaherkut, pariisinperunoita
  • 200 g pikkuporkkanoita
  • vettä + ripaus suolaa
  • 1-2 punasipulia
  • 2 omenaa
  • 300-400 g kypsiä punajuuria
  • 200 g minisuolakurkkuja
  • Lisäksi:
  • 1 dl kuohukermaa
  • tilkka säilykepunajuurilientä
  • [caption id="attachment_1681" align="alignnone" width="205"] Pariisinperuna 700 g[/caption]

Instructions

Laita Nevalan peruna pariisinperunat kulhoon.

Kuori pikkuporkkanat tarvittaessa ja poista kannat.

Kiehauta vesi ja lisää suola ja pikkuporkkanat. Keitä muutama minuutti, kunnes porkkanat ovat vielä napakoita, mutta sopivan kypsiä. Valuta.

Kuori punasipulit ja leikkaa renkaiksi. Kuori omenat ja leikkaa ne lohkoiksi yhdessä punajuurten kanssa. Sekoita ainekset keskenään ja lisää minisuolakurkut.

Vaahdota kerma ja lisää tilkka punajuurilientä, jotta saat vaahdosta kauniin värisen.

Tarjoa punajuurikerma rosollin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one + fourteen =