Perunavohvelit sopivat lounaaksi, iltapalaksi, illanistujaisiin ja juhliin.
Voit irrottaa vohveleista osioita ja pursottaa täytteen päälle ja tarjota suupaloina.
Mittaa valmis perunamuusi kulhoon ja lisää joukkoon maito, rikotut munat ja vehnäjauhot, sekä leivinjauhe. Sekoita. Lisää vielä joukkoon sulatettu voi, ripaus suolaa ja hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta. Anna taikinan levätä noin puoli tuntia ennen paistamista. Paista kuumassa vohveliraudassa voinokareessa. Valmista täyte. Laita yrttituorejuusto kulhoon ja putsaa joukkoon savulohi. Hienonna tilli ja lisää joukkoon yhdessä rouhitun lime-pippurin kanssa. Sekoita ja tarkista maku. Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa. Lisää pikkuparsat ja anna kiehua muutama minuutti. Valuta ja tarjoa parsat savulohitäytteen ja vohveleiden kanssa.
Ingredients
Instructions