Kategoriat
Broileri-ja kanaruoat Kermaperuna Reseptit

Kermainen broileri-perunavuoka

Ihana arkiruoka valmistuu nopeasti Nevalan Parhaat Kermaperunoista. Tuote on kotimainen, gluteeniton ja laktoositon.

Löydät tuotteen hyvin varustellun marketin eineshyllystä.

Kermainen broileri-perunavuoka

Ihana arkiruoka valmistuu nopeasti Nevalan Parhaat Kermaperunoista. Tuote on kotimainen, gluteeniton ja laktoositon. Löydät tuotteen hyvin varustellun marketin eineshyllystä. Broileri-ja kanaruoat Kermainen broileri-perunavuoka European Print This
Serves: 5-6 Prep Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 500 g broilerinfileetä
  • n. 135 g punaista pestokastiketta
  • 2 x 600 g Nevalan Parhaat Kermaperunat (kotimainen, gluteeniton, laktoositon)
  • Lisäksi:
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ keskikoinen kesäkurpitsa
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 250 g sulatejuustoa
  • ½-1 ruukku basilikaa
  • Pinnalle:
  • (juustoraastetta)
  •  

Instructions

Leikkaa broilerinfilee suikaleiksi.

Kuumenna rypsiöljy pannulla.

Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja sekoita joukkoon punainen pestokastike.

Lisää kermaperunat ja kuumenna varovasti käännellen muutama minuutti.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja puolita miniluumutomaatit.

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä käännellen.

Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna. Hienonna joukkoon reilusti basilikaa.

Jaa broileri-perunaseos ja kasvis-juustoseos kerroksittain leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan.

Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.

Notes

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 − 1 =