Kategoriat
Kasariperuna Keitot

Lohiseljanka

Lohiseljanka on upea keitto, joka sopii arkiseen pöytään, mutta voit tarjota sitä myös juhlaruokana.
Helpota keiton valmistusta käyttämällä Nevalan perunan valmiita kasariperunoita. Kypsät kuutioidut perunat ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Löydät vakuumiin pakatut perunakuutiot kaupan kylmähyllyltä.

Lohiseljanka

Lohiseljanka on upea keitto, joka sopii arkiseen pöytään, mutta voit tarjota sitä myös juhlaruokana. Helpota keiton valmistusta käyttämällä Nevalan perunan valmiita kasariperunoita. Kypsät kuutioidut perunat ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Löydät vakuumiin pakatut perunakuutiot kaupan kylmähyllyltä. Kasariperuna Lohiseljanka European Print This
Serves: 6 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 1½ l vettä
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 100 g juuriselleriä
  • 700 g Nevalan Soppaperunoita
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 kala- tai kasvisliemikuutiota
  • 10 maustepippuria
  • 10 mustapippuria
  • 700 g lohta tai kirjolohta, nahaton
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 2 rkl kaprismarjoja
  • 2 maustekurkkua
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa maun mukaan
  • Lisäksi:
  • smetanaa
  • kapriksia
  • tilliä 

Instructions

  1. Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
  2. Kuori ja hienonna sipulit, kuori porkkanat ja selleri. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi ja laita kiehuvaan veteen.
  3. Lisää joukkoon laakerinlehdet, kala- tai kasvisliemikuutiot, mauste- ja mustapippurit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  4. Lisää soppaperunat, kuutioitu lohi, tomaattipyree, hienonnetut kaprismarjat ja pieneksi kuutioidut maustekurkut.
  5. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kala on kypsää.
  6. Purista joukkoon sitruunan mehua ja suolaa maun mukaan. Tarkista maku.
  7. Tarjoa seuraksi smetanaa, kapriksia ja hienonnettua tilliä.
    Kasariperuna_700g
    Kasariperuna_700g

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 9 =