Kategoriat
Keitot Kiusausperuna

Kasvis-kinkkukeitto

Nevalan perunatuotteet helpottavat arjessa ja juhlassa. Valmiiksi kypsennetyt ja paloitellut perunat erilaisissa muodoissa tekevät ruoanlaitosta helppoa ja nopeampaa. Satokauden kasviksista, perunasta ja kinkusta valmistettu keitto maistuu kaiken ikäisille!

Kasvis-kinkkukeitto

Nevalan perunatuotteet helpottavat arjessa ja juhlassa. Valmiiksi kypsennetyt ja paloitellut perunat erilaisissa muodoissa tekevät ruoanlaitosta helppoa ja nopeampaa. Satokauden kasviksista, perunasta ja kinkusta valmistettu keitto maistuu kaiken ikäisille! Keitot Kasvis-kinkkukeitto European Print This
Serves: 8 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 1 kesäsipuli varsineen
  • 100 g parsakaalia
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 ½ l vettä
  • 1-2 laakerinlehteä
  • 2-3 kasvis- tai lihaliemikuutiota
  • 700 g Nevalan peruna kiusausperunaa
  • 350 g palvikinkkua
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 1 ruukku persiljaa
  • suolaa maun mukaan
  • [caption id="attachment_1671" align="alignnone" width="205"] Kiusausperuna_700g[/caption]
  •  

Instructions

  1. Paloittele kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna kesäsipuli varsineen.
  2. Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
  3. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja parsakaali. Kääntele hetki.
  4. Lisää vesi, laakerinlehdet ja liemikuutiot. Anna kiehua noin viisi minuuttia.
  5. Lisää kiusausperunat, paloiteltu palvikinkku ja tomaattipyree. Kuumenna.
  6. Hienonna persilja ja lisää joukkoon.
  7. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Notes

Vinkki! Lisää joukkoon omia suosikkikasviksia halutessasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen − six =