Nevalan perunatuotteet helpottavat arjessa ja juhlassa. Valmiiksi kypsennetyt ja paloitellut perunat erilaisissa muodoissa tekevät ruoanlaitosta helppoa ja nopeampaa. Satokauden kasviksista, perunasta ja kinkusta valmistettu keitto maistuu kaiken ikäisille!

Ingredients
- 200 g kesäkurpitsaa
- 1 kesäsipuli varsineen
- 100 g parsakaalia
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 ½ l vettä
- 1-2 laakerinlehteä
- 2-3 kasvis- tai lihaliemikuutiota
- 700 g Nevalan peruna kiusausperunaa
- 350 g palvikinkkua
- 70 g tomaattipyreetä
- 1 ruukku persiljaa
- suolaa maun mukaan
- [caption id="attachment_1671" align="alignnone" width="205"] Kiusausperuna_700g[/caption]
Instructions
- Paloittele kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna kesäsipuli varsineen.
- Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
- Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja parsakaali. Kääntele hetki.
- Lisää vesi, laakerinlehdet ja liemikuutiot. Anna kiehua noin viisi minuuttia.
- Lisää kiusausperunat, paloiteltu palvikinkku ja tomaattipyree. Kuumenna.
- Hienonna persilja ja lisää joukkoon.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Notes
Vinkki! Lisää joukkoon omia suosikkikasviksia halutessasi.