Kategoriat
Kasvisruoat Kiusausperuna

Juustoinen kasviskiusaus

Juustoinen kasviskiusaus sopii niin lounaaksi kuin seisovaan pöytään liha- tai kanaruoan rinnalle.
Voit laittaa joukkoon myös muita lempikasviksia.

Juustoinen kasviskiusaus

Juustoinen kasviskiusaus sopii niin lounaaksi kuin seisovaan pöytään liha- tai kanaruoan rinnalle. Voit laittaa joukkoon myös muita lempikasviksia. Kasvisruoat Juustoinen kasviskiusaus European Print This
Serves: 5-6 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 700 g Nevalan peruna, kiusausperunaa
  • 1 sipuli
  • 250 g pehmeää sulatejuustoa
  • 200 g mozzarellajuustoa raasteena
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 1 paprika
  • ½-1 dl viipaloituja oliiveja
  • 100-200 g miniluumutomaatteja
  • 1-2 dl vihreää pestokastiketta
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl kuohu- tai ruokakermaa
  •  
  • [caption id="attachment_1671" align="alignnone" width="205"] Kiusausperuna_700g[/caption]
  •  

Instructions

  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Laita hienonnettu sipuli ja kiusausperuna reunalliseen uunivuokaan.
  3. Lusikoi pinnalle sulatejuusto ja ripottele päälle mozzarellajuustoraaste.
  4. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi, kuutioi paprika.
  5. Laita ne vuokaan yhdessä oliiviviipaleiden kanssa. Puolita miniluumutomaatit ja lisää vuokaan vihreän pestokastikkeen kanssa. Ripottele joukkoon suolaa.
  6. Sekoita ainekset keskenään tasaiseksi ja kaada päälle kerma.
  7. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes ruoka on kauniin väristä.
  8. Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.

Notes

Vinkki! Voit lisätä vuokaan halutessasi vuohenjuustoa tai fetajuustoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 × 1 =