Silakkalaatikko on helposti valmistuva arkiherkku, joka sopii myös pitopöytään.
Nevalan valmiita kiusausperunoita käyttämällä ruoanlaitto on myös äärimmäisen vaivatonta.
Suolasilakat voit korvata myös graavi- tai kylmäsavulohella.

Ingredients
- 700 g Nevalan Kiusausperunaa
- 1 iso sipuli
- 300 g säilöttyjä suolasilakoita, graavi- tai kylmäsavulohta
- 200-300 g porsaankylkiviipaleita
- 6 dl maitoa
- 3 munaa
- ½ dl vehnäjauhoja
- suolaa tarvittaessa
Instructions
Kuori ja hienonna sipuli.
Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä säilötyt suolasilakat tai ota esille graavi- tai kylmäsavulohi ja viipaloi ohuelti.
Laita Nevalan kiusausperunat, sipuli ja kala kerroksittain uunivuokaan.
Laita päälle porsaankylkiviipaleet.
Sekoita maito, munat, vehnäjauhot ja ripaus suolaa keskenään ja kaada vuokaan.
Kypsennä ruokaa 200-asteessa noin tunti.
Tarjoa seuraksi esimerkiksi maustekurkkuja, punajuurta tai raikasta salaattia.
