Kategoriat
Kalaruoat ja äyriäiset Pariisinperuna

Paistettua lohta ja pariisinperunoita

Nevalan Perunan käyttövalmiit pariisinperunat ovat ihastuttava apu arjessa ja juhlassa. Ne ovat kypsiä, joten voit lämmittää ne nopeasti höyryttäen tai kuumentaen kiehuvassa vedessä. Tämä ruoka valmistuu alusta loppuun noin 15 minuutissa.

Paistettua lohta ja pariisinperunoita

Nevalan Perunan käyttövalmiit pariisinperunat ovat ihastuttava apu arjessa ja juhlassa. Ne ovat kypsiä, joten voit lämmittää ne nopeasti höyryttäen tai kuumentaen kiehuvassa vedessä. Tämä ruoka valmistuu alusta loppuun noin 15 minuutissa. Kalaruoat ja äyriäiset Paistettua lohta ja pariisinperunoita European Print This
Serves: 4-5 Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 1 g kirjolohta tai lohta
  • ¾ tl suolaa
  • limepippuria
  • Lisäksi:
  • 700 g Nevalan Peruna Pariisinperunoita
  • 50-70 g voita tai margariinia
  • ½-1 dl hienonnettua tilliä
  • Lisäksi:
  • 4 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • 1 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa
  • limepippuria myllystä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  •  
  • [caption id="attachment_1681" align="alignnone" width="205"] Pariisinperuna 700 g[/caption]
  •  

Instructions

  1. Leikkaa kala annospaloiksi.
  2. Höyrytä tai keitä perunat, kunnes ovat lämpimiä.
  3. Sulata voi tai margariini ja sekoita perunoiden joukkoon yhdessä tillisilpun kanssa.
  4. Paista kalapalat molemmin puolin ja mausta suolalla ja limepippurilla.
  5. Valmista seuraksi jogurttikastike. Sekoita maustamattoman jogurtin joukkoon Dijon sinappi, hunaja, suola, limepippuri ja hienonnettu tilli.
  6. Tarkista maku.
  7. Tarjoa kala höyrytettyjen pariisinperunoiden ja jogurttikastikkeen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × four =