Kategoriat
Kermaperuna Reseptit

Homejuustoperunat

Nevalan perunoiden uusi sarja sisältää kolmea erilaista käyttövalmista tuotetta. Valmiin perunamuusin ja herkullisen kermaisen kiusausperunan seurana on maistuvat kermaperunat. Käyttövalmiit perunatuotteet löydät hyvin varusteltujen kauppojen eineshyllyltä. 600 gramman pakkaus riittää kahdelle tai kolmelle ruokailijalle. Voit nauttia perunat sellaisenaan tai lisätä joukkoon erilaisia juustoja, valkosipulia tai mausteita. Tuotteet ovat laktoosittomaan kermaan valmistettuja, gluteenittomia ja valmiiksi suolalla maustettuja.

Homejuustoperunat

Nevalan perunoiden uusi sarja sisältää kolmea erilaista käyttövalmista tuotetta. Valmiin perunamuusin ja herkullisen kermaisen kiusausperunan seurana on maistuvat kermaperunat. Käyttövalmiit perunatuotteet löydät hyvin varusteltujen kauppojen eineshyllyltä. 600 gramman pakkaus riittää kahdelle tai kolmelle ruokailijalle. Voit nauttia perunat sellaisenaan tai lisätä joukkoon erilaisia juustoja, valkosipulia tai mausteita. Tuotteet ovat laktoosittomaan kermaan valmistettuja, gluteenittomia ja valmiiksi suolalla […] Kermaperuna Homejuustoperunat European Print This
Serves: 4-6 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 2 pkt (600 g /kpl) Nevalan Parhaat Kermaperunat
  • 100-150 g sinihomejuustoa tai muuta juustoa

Instructions

  1. Laita Nevalan Parhaat Kermaperunat ja murustettu sinihomejuusto uunivuokaan ja sekoita.
  2. Kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

 

Notes

Tarjoa lihan tai kanan seurana.

 

2 vastausta aiheeseen “Homejuustoperunat”

Näitä saa mun mielestä ainakin joistakin Citymarketeista ja K-supermarketeista. Kannattaa käydä kysymässä lähikaupasta ja pyytää ottamaan valikoimiin =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × three =