Tämä annos sopii mainiosti viikonloppuherkuksi tai illanistujaistarjottavaksi. Valmista seuraksi raikasta salaattia.

Ingredients
- 700 g Nevalan Kypsät Pariisinperunat
- 2 munaa
- 1½ dl vehnäjauhoja tai korppujauhoja
- ½ tl suolaa
- 1 rkl kuivattua rakuunaa
- 1 tl savupaprikajauhetta
- ½ tl valkosipulijauhetta
- rypsi- tai avokadoöljyä
- Rapeat kanapalat:
- 5 broilerinfileetä
- 1½ dl Panko-jauhoja
- 2 tl curryjauhetta
- ½ tl suolaa
- rypsi- tai avokadoöljyä
- Dippikastike:
- 2½ dl smetanaa tai maustamatonta jogurttia
- 1-2 tl harissatahnaa tai wasabia
- kirveliä tai muuta yrttiä
- 1 hienonnettua valkosipulinkynsi
- limepippuria
- [caption id="attachment_1681" align="alignnone" width="205"] Pariisinperuna 700 g[/caption]
Instructions
- Riko munat kulhoon ja kääntele Nevalan Kypsät Pariisinperunat kananmunassa.
- Laita toiseen kulhoon tai lautaselle vehnä- tai korppujauhot, suola, rakuuna, savupaprikajauhe ja valkosipulijauhe. Kääntele seos tasaiseksi.
- Nosta perunoita vähän kerrallaan jauhoihin ja kääntele niin, että jauhoseos tarttuu perunoihin.
Paista perunat rapeiksi kuumassa öljyssä käännellen. - Leikkaa broilerinfilee reiluiksi suupaloiksi.
Sekoita Panko-jauhot, curryjauhe ja suola keskenään. Kääntele kanapalat seoksessa.
Paista kuumassa pannussa öljyssä - Tarjoa seuraksi dippikastike.
- Sekoita smetanan joukkoon harissatahnaa tai wasabia ja hienonnettua tuoretta kirveliä tai muuta yrttiä. Mausta kastike puristetulla valkosipulinkynnellä ja limepippurilla. Tarkista maku.
- Tarjoa rapeat perunat ja kanapalat dippikastikkeen kanssa.