Kategoriat
Kasariperuna Makkararuoat

Tulinen chorizomakkarapata

Tulinen chorizomakkarapata on ihanan lämmittävä ruoka pimeneviin syysiltoihin. Tämä ruoka on loistava tarjottava myös illanistujaisissa tuoreen leivän kanssa. Nevalan perunan valmiit kasariperunoita tekevät ruoanlaitosta myös helppoa ja nopeaa.

Tulinen chorizomakkarapata

Tulinen chorizomakkarapata on ihanan lämmittävä ruoka pimeneviin syysiltoihin. Tämä ruoka on loistava tarjottava myös illanistujaisissa tuoreen leivän kanssa. Nevalan perunan valmiit kasariperunoita tekevät ruoanlaitosta myös helppoa ja nopeaa. Kasariperuna Tulinen chorizomakkarapata European Print This
Serves: 4-6 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • 2 isoa sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipaprika
  • 400 g chorizomakkaraa
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 paprika
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 250 g salsakastiketta
  • 2 laakerinlehteä
  • mustapippuria myllystä
  • 700 g Nevalan peruna kasariperunaa
  • ½ l vettä
  • (suolaa)
  • (vettä tarvittaessa)
  • [caption id="attachment_1669" align="alignnone" width="205"] Kasariperuna_700g[/caption]
  •  

Instructions

  1. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja punainen chilipaprika.
  3. Leikkaa chorizomakkarat pieniksi kuutioiksi.
  4. Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi ja suikaloi paprika.
  5. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipulit ja
    makkarakuutiot. Kääntele hetki ja lisää kesäkurpitsa ja paprika.
    Kääntele muutaman minuutin ajan.
  6. Lisää tomaattimurska, salsakastike, laakerinlehdet ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
  7. Lisää perunakuutiot ja vesi ja sekoita varoen.
  8. Kuumenna. Lisää tarvittaessa vettä.
  9. Tarkista maku.
  10.  Lisää tarvittaessa suolaa.
  11.  Koristele ruoka tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 − 4 =